Campionat naţional perfect la bob

Posted by on Ian 7, 2013 in Bob, Stiri | 0 comments

La Campionatul naţional de bob, desfăşurat la finalul anului 2012, pe pârtia de la Igls, din Austria, sportivii pregătiţi de antrenorul Paul Neagu nu au avut rivali, câştigând toate titlurile de campioni la seniori.

După ce au reuşit să impresioneze la debutul în Cupa Europei din acest sezon, situându-se pe locul al şaptelea în acest moment în clasamentul competiţiei continentale, Maria Constantin şi Andreea Grecu şi-au adjudecat primul titlu naţional din carieră la senioare, deşi au numai 21 de ani, respectiv 18 ani.

La masculin, echipajele de la CSO Sinaia au obţinut medaliile de aur atât la bob – două persoane, cât şi la bob – 4 persoane, ambele fiind conduse de către fiul antrenorului Paul Neagu, Andreeas Neagu.

La bob – două persoane acesta a făcut echipă cu Dănuţ Moldovan, iar în echipajul de patru celor doi li s-au alăturat Marian Iorga şi Mădălin Rusu.

De remarcat că Iorga şi Rusu, cel dintâi fiind pilot, au format echipajul care a devenit vicecampion naţional la categoria tineret.

Spune-ţi părerea