Campionatele Europene de skeleton feminin, amânate

Posted by on Feb 1, 2015 in Bob, Skeleton, Stiri | 0 comments

Ieri, pe pârtia La Plagne, din Franţa, trebuia să aibă loc Campionatele Europene de skeleton feminin, programate în acelaşi timp cu etapa a şasea din Cupa Mondială. Însă, din cauza pistei considerată impracticabilă pentru skeleton, cursa a fost anulată, urmând ca forul internaţional de specialitate (FIBT) să decidă dacă şi când vor fi organizate Campionatele Europene.

Pregătită pentru start era şi Maria Mazilu, eleva antrenorului Marius Ene, de la CSO Sinaia, care sosea în Franţa după cea mai bună performanţă din acest sezon, clasându-se pe locul 15 în etapa de la St. Moritz din Cupa Mondială. Cu doar trei participări în Cupa Mondială, în acest sezon, Maria se găseşte pe locul 22 în clasamentul general al competiţiei.

De menţionat că întrecerea de bob 4 persoane a avut loc astăzi, din echipajul României pilotat de Dorin Grigore făcând parte şi reprezentantul de la CSO Sinaia – Dănuţ Moldovan, alături de Florin Crăciun şi Gabriel Sălăjan. Tricolorii au încheiat pe locul 14 în clasamentul Campionatului European şi pe locul 21 în etapa de Cupă Mondială.

Spune-ţi părerea