Din nou, pe podium!

Posted by on Noi 14, 2014 in Bob, Stiri | 0 comments

După ce, ieri, au obţinut prima medalie internaţională din carieră în competiţiile oficiale ale FIBT, Maria Adela Constantin şi Andreea Grecu au recidivat în etapa a doua a Cupei Europene, de la Innsbruck (Austria).

Echipajul de la CSO Sinaia, pregătit de antrenorul Paul Neagu, a obţinut o performanţă similară în concursul disputat astăzi, podiumul fiind neschimbat faţă de rezultatul rundei inaugurale.

Maria Constantin şi Andreea Grecu au început mai slab, de data aceasta, înregistrând al cincilea timp al manşei întâi (54.41 secunde, +1.12 sec.). Dar, acestea au recuperat în manşa secundă, realizând al treilea timp (55.34 secunde, +0.90 sec.), avansând pe locul al treilea în clasamentul general, adjudecându-şi, din nou, medaliile de bronz.

Astfel, debutul echipajului din lotul olimpic al României în noul sezon a fost unul cât se poate de bun, cu două clasări pe podium din două curse, performanţe excelente, care prevestesc un an competiţional deosebit.

Celălalt echipaj de la CSO Sinaia, format din Roxana Minuţă şi Teodora Vlad, a ocupat, la fel ca în prima etapă, locul 13.

Rezultatele complete ale etapei de astăzi pot fi vizualizate aici.

Spune-ţi părerea