Început remarcabil în Cupa Europei la bob

Posted by on Noi 21, 2011 in Bob, Stiri | 4 comments

La finalul săptămânii trecute, pe pista de la Igls, din Austria, au avut loc primele două etape din cadrul Cupei Europei la bob. La competiţie au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Clubului Sportiv Orăşenesc Sinaia.

Echipajul clubului prahovean format din Maria Constantin şi Andreea Grecu (în foto) a obţinut cele mai bune performanţe ale României în concursul feminin. Deşi se află pentru prima oară la o competiţie internaţională, sportivele grupării din Sinaia s-au descurcat extrem de bine, sosind în ambele etape ale întrecerii pe locul 16, la diferenţă de 2,48 secunde, respectiv 2,62 secunde faţă de echipajul învingător.

O evoluţie bună a avut şi echipajul Mădălina Vlad/Ramona Anghelaş, care a încheiat ambele etape pe locul 21. De menţionat că Mădălina a fost cea mai tânără sportivă din competiţie, având numai 19 ani.

Rezultatele complete ale primelor două etape din Cupa Europei pot fi vizualizate aici.

În concursul masculin de două persoane, echipajul clubului prahovean, format din Andreas Neagu şi Paul Muntean, a ocupat locul 21 în ambele etape ale Cupei Europei. Din nefericire, Paul s-a accidentat, lipsind, astfel, de la întrecerea de patru persoane.

Fără Muntean şi cu Marian Iorga accidentat uşor la braţ, echipajul prahovean de patru persoane (Andreas Neagu, Claudiu Rusu, Marian Iorga, Dănuţ Moldovan) a reuşit, totuşi, o evoluţie mulţumitoare, clasându-se pe locul 31, în prima etapă, şi pe locul 27, în cea de-a doua.

Rezultatele complete ale primelor etape din Cupa Europei la masculin pot fi vizualizate aici.

Săptămâna aceasta, va avea loc cea de-a treia etapă din cadrul respectivei competiţii europene, care se va desfăşura pe pista de la Konigssee, din Germania, când vor avea loc şi primele două runde din întrecerea de skeleton.

4 Comentarii

  1. Bravo fetelor sunt convins ca acesta este doar inceputul… Ce va urma va fi realmente remarcabil. Bravo CSO Sinaia….

    • bravo fetele!! eu am o vorba: primii 10 ani sunt mai grei! Dar asta la tenis de masa si sah! la bob, o sa aveti de invatat toata viata! Tot inainte tv.! O ,pardon, am gresit! ( gluma ) ! Va urez succes si astept de la voi rezultate de nivel Mondial! Nu acum, dar in 4 ani sigur!

  2. 1) PAUL vezi ca sunt poze cu tine pe site..stiu ca nu o sa te poti abtine de la comentarii:))
    2) multumim PAUL pentru tot ce ne-ai invatat..o parte mica a intrat si in capul nostru….restul o s intre incet in 10 ani…ha ha…:))
    2) bravo ANDREEA, fara tine nu reuseam sa urmesc bobul din loc…:))

  3. Cea mai tanara sportiva a fost Andreea Grecu…cu varsta de 17 anisori…si care va fi omul de baza in start al echipei Romaniei la JOT…pupicei Andreiuta :*

Spune-ţi părerea