Juniorii Radu Şovăială şi Alexandru Teodorescu, pe locul 7 la ultima etapă de Cupă Mondială a sezonului

Posted by on Feb 3, 2012 in Sanie, Stiri | 0 comments

Astăzi, echipajul de dublu al Clubului Sportiv Orăşenesc Sinaia, format din Radu Şovăială şi Alexandru Teodorescu, a participat la ultima etapă din acest sezon a Cupei Mondiale de sanie rezervată juniorilor. Întrecerea a avut loc pe pârtia de la Oberhof, din Germania şi au participat 17 echipaje.

Sportivii pregătiţi de antrenorii Alexandru Comşa şi Corina Drăgan au avut o nouă evoluţie bună, după ce la runda precedentă au sosit pe locul 7, pe pârtia de la Winterberg.

În prima manşă a întrecerii, Şovăială şi Teodorescu au sosit cu cel de-al şaselea timp (39,445 sec., 100,58 km/h), la 0,6 secunde de primul echipaj clasat (Andri Bogdanov/Andrei Medvedev). În a doua manşă, însă, sportivii prahoveni au avut o evoluţie mai slabă, sosind pe locul 12, cu timpul de 39,635 secunde (100,12 km/h).

Astfel, echipajul CSO Sinaia a încheiat pe poziţia a şaptea în clasamentul final, cu o întârziere de 1,568 secunde faţă de primul loc, pe care s-au situat Tim Brendel şi Florian Funk, din Germania, câştigătorii manşei secunde.

Rezultatele complete se pot vizualiza aici.

Spune-ţi părerea