Loredana Şovăială şi Ciprian Plumb se pregătesc de debutul la Cupa Mondială

Posted by on Noi 16, 2011 in Sanie, Stiri | 0 comments

La începutul săptămânii, doi reprezentanţi ai Clubului Sportiv Orăşenesc Sinaia, Loredana Şovăială şi Ciprian Plumb, au plecat în Statele Unite ale Americii pentru a participa la primele etape ale Cupei Mondiale la sanie pentru juniori. Sportivii pregătiţi de antrenorii Corina Drăgan şi Alexandru Comşa s-au aflat, la începutul lunii, la Königssee, în Germania, unde oficialii forului naţional de specialitate au selecţionat lotul care va reprezenta România la Cupele Mondiale de juniori.

Loredana şi Ciprian nu au avut probleme să-şi câştige un loc în lotul naţional, iar obiectivul acestora este calificarea la Jocurile Olimpice de iarnă ale tineretului, competiţie programată între 13-22 ianuarie, la Innsbruck, în Austria.

Cei doi sportivi vor participa, între 20 şi 23 noiembrie, la primele două etape ale Cupei Mondiale de juniori, care vor avea loc pe pista de la Park City, din SUA. Cea de-a treia etapă a Cupei Mondiale se va desfăşura la începutul lunii decembrie, la Calgary, în Canada, după care competiţia se va îndrepta către Bătrânul Continent, în Austria, pentru ultima etapă programată înainte de Jocurile Olimpice ale tineretului.

Spune-ţi părerea