Mădălina Vlad şi Ramona Anghelaş, campioane naţionale de bob la tineret

Posted by on Dec 30, 2011 in Bob, Stiri | 1 comment

Ultima competiţie majoră de bob a anului 2011 pentru sportivii români s-a defăşurat la Innsbruck, în Austria, locul în care Federaţia Română a organizat Campionatul naţional. De la întrecere nu au lipsit reprezentanţii Clubului Sportiv Orăşenesc Sinaia, care s-au numărat printre laureaţi.

Dintre aceştia cea mai importantă performanţă a fost realizată de echipajul feminin pregătit de antrenorul Cezar Popescu, format din Mădălina Vlad şi Ramona Anghelaş. Acestea şi-au adjudecat titlul naţional la tineret, categorie la care pentru medalia de aur le-au întrecut pe colegele lor de la CSO Sinaia, Maria Constantin şi Andreea Grecu, care, astfel, au obţinut medaliile de argint.

De asemenea, Mădălina Vlad şi Ramona Anghelaş au punctat şi în clasamentul senioarelor, categorie la care au devenit vicecampioane, dovedind, astfel, că formează unul dintre cele mai în formă echipaje ale României la ora actuală. Pe prima poziţie s-au situat Andreea Popescu şi Cristine Spătaru, de la CS Muscelul.

De menţionat că Mădălina şi Ramona sunt campioanele ţării la starturi atât la senioare, cât şi la tineret, competiţie care a avut loc în octombrie, la Câmpulung Muscel.

 

Paul Neagu, vicecampion la 57 de ani!

 

Paul Neagu şi Claudiu Rusu, la proba de bob 2 persoane

Paul Neagu şi Claudiu Rusu, la proba de bob 2 persoane

O altă performanţă de remarcat la Campionatul naţional de bob pentru CSO Sinaia a fost rezultatul obţinut de echipajul masculin de patru persoane, condus de veteranul Paul Neagu (57 ani).

Format din Paul Neagu, Claudiu Rusu, Ionuţ Iorga, Dănuţ Moldovan, echipajul clubului din Sinaia le-a creat emoţii celor de la CS Muscelul – Istrate/Bărcăcilă/Andrei/Roman, favoriţii probei. Formaţia de la CSO a condus după prima manşă, însă, în cea de-a doua, echipajul de la CS Muscelul a avut o evoluţie mai bună, adjudecându-şi medalia de aur.

Totuşi, Neagu, Rusu, Iorga şi Moldovan şi-au adjudecat medaliile de argint.

Un comentariu

  1. Bravo pustilor…
    Paul nu are 57 de ani are doar 25+…iar faptul ca la start au avut acelasi nivel cu celelalte echipaje (exceptand cel de la muscelul) confirma media de varsta a echipei de 21 de ani…

Spune-ţi părerea