Maria Constantin și Andreea Grecu, la prima medalie internațională

Posted by on Noi 13, 2014 in Bob, Stiri | 0 comments

Echipajul de bob feminin format din Maria Constantin și Andreea Grecu a reușit, astăzi, la debutul Cupei Europene, o performanță deosebită atât pentru CSO Sinaia, cât și pentru sportul românesc. Tinerele sportive din lotul olimpic al României au avut un debut de sezon perfect, obținând prima medalie internațională din carieră, pe pârtia de la Igls, din Austria, unde are loc în aceste zile primele etape din Cupa Europeană.

Maria Constantin și Andreea Grecu s-au situat pe locul al treilea în ambele manșe ale rundei de astăzi, la 66 de sutimi de secundă de primul echipaj în fiecare dintre acestea, adjudecându-și, în final, medaliile de bronz.

Elevele antrenorului Paul Neagu au fost depășite doar de către cele două echipaje ale Germaniei: Schneiderheinze Anja / Thoene Lisette și Szczurek Stefanie / Nolte Erline.

Despre performanța realizată, pilotul echipajului Maria Constantin a spus entuziasmată:

„Am avut mari emoții după prima manșă să ne menținem locul. Am luat totul pas cu pas, start tare și mers pe pârtie bun și, în cele din urmă, a ieșit bine. Iar după patru ani de muncă am reușit să obținem prima noastră medalie”.

De menționat că la această etapă și-a făcut debutul și cel de-al doilea echipaj de la CSO Sinaia, format din Roxana Minuță și Teodora Vlad. Antrenate de Cezar Popescu, acestea s-au situat pe locul 13 la prima lor cursă internațională.

Rezultatele complete ale etapei pot fi vizualizate aici.

Mâine, de la ora 10.00 (ora României), va avea loc etapa a II-a.

Spune-ţi părerea