Maria Constantin şi Mădălina Vlad, pe locul 11 la Campionatul Mondial de juniori

Posted by on Ian 27, 2012 in Bob, Stiri | 0 comments

Astăzi, pe pârtia de la Innsbruck, din Austria, a avut loc proba de bob feminin la Campionatul Mondial de juniori. De la CSO Sinaia au participat două echipaje, unul format din Maria Constantin şi Mădălina Vlad şi altul – din Ana Constantin şi Andreea Grecu (care au concurat, săptămâna trecută, la Jocurile Olimpice de tineret).

În prima manşă, Maria Constantin şi Mădălina Vlad au sosit cu al zecelea timp, 55,06 secunde, la 1,08 secunde de primul echipaj clasat, Christina Hengster şi Anna Feichtner. Cele două sportive ale clubului prahovean au fost la 19 sutimi de secundă de primul echipaj al României, Oana Diaconu/Christine Spătaru.

În a doua manşă, Constantin şi Vlad au mers în acelaşi ritm, situându-se pe locul 12, cu timpul de 55,11 secunde (+1,12 sec., 121,30 km/h), cu o poziţie înaintea echipajului românesc Diaconu/Spătaru.

În clasamentul final, Maria Constantin şi Mădălina Vlad au încheiat pe locul 11, cu timpul de 1:50.17 minute, la 2,20 secunde în urma câştigătoarelor, Christina Hengster şi Anna Feichtner, care şi-au adjudecat şi manşa secundă.

După ce şi-au îndeplinit obiectivul la Jocurile Olimpice de tineret, situându-se pe locul al şaselea, Ana Constantin (sora mai mică a Mariei Constantin) şi Andreea Grecu au încheiat pe poziţia 14 la Campionatul Mondial. Acestea au sosit cu al 13-lea timp în prima manşă (55,27 sec.) şi cu cel de-al 14-lea – în cea de-a doua (55,40 sec.).

Rezultatele complete ale probei de bob feminin se pot găsi aici.

Spune-ţi părerea