Rezultate deosebite pentru CSO Sinaia, la şcoala de pilotaj de la Innsbruck

Posted by on Noi 15, 2011 in Bob, Stiri | 1 comment

La finalul şcolii de pilotaj la bob, care a avut loc săptămâna trecută la Innsbruck, în Austria, s-a organizat examenul pentru obţinerea licenţei de pilot, care a constat într-un concurs. Au fost prezenţi şi şase reprezentanţi ai Clubului Sportiv Orăşenesc Sinaia, care au impresionat prin evoluţiile avute. Aceştia sunt pregătiţi de antrenorii Marius Ene şi Cezar Popescu.

Astfel, echipajul format din Maria Constantin şi Andreea Grecu a ocupat locul întâi la feminin, clasându-se, totodată, pe poziţia a treia în clasamentul general. La feminin, poziţia secundă a fost obţinută echipajul clubului prahovean alcătuit din sportivele Mădălina Vlad şi Ramona Anghelaş, care s-a situat pe locul al cincilea în ierarhia generală.

În concursul masculin, CSO Sinaia a fost reprezentat de Marian Iorga şi Dănuţ Moldovan. La primul lor concurs oficial pe gheaţă, cei doi sportivi prahoveni au avut o evoluţie remarcabilă, sosind pe locul al treilea la masculin, ocupând, de asemenea, poziţia a patra în clasamentul general.

Sportivii CSO Sinaia au rămas la Innsbruck, pentru a participa, săptămâna aceasta, la primele două etape ale Cupei Europei, care vor avea loc pe pista de la Igls.

Un comentariu

  1. Nu trebuie uitat nici o secunda PAUL NEAGU cel fara de care nu cred ca am fi ajuns aici ca si piloate eu, sora mea Ana (reprezentanta Romaniei la JOT impreuna cu Andreea Grecu), si Madalina 🙂

Spune-ţi părerea